2009-05-02

Modell för www.kurviga.com

I slutet av förra året fick jag ett mail från Alexandra som jag då hade träffat via jobbet några gånger. Hon berättade om sitt nya företag www.kurviga.com och att hon sökte modeller och kom att tänka på mig. Nu några månader senare var det dags för fotograferingen. Det blev en enkelt plåtning med bara Alex och mig men huvudsaken att alla besökare på sajten kan se hur kläderna sitter på någon annan som också är modell större.
Det lustiga är att jag tycker att jag ser ”smalare” ut på fotona. Men det handlar ju om att jag hade kläder i rätt storlek. Nu menar jag inte att jag klär mig fel eller fult annars, men det här är ju kläder uppsydda för kurvigare kroppar. Och man behöver inte ”kompromissa” som Alex så fint beskrev det. Så ni kommer helt klart se mig svassa omkring inne i stan i mina nya fina kurviga kläder i sommar!!! Vad tänker du ha på dig??????
www.kurviga.com

3 kommentarer:

 1. Vad fin du är. Västen och den lila klänningen är mina favoriter på dig! Du ser så fin ut. Och vilken bra klädköpar sida. Mycket fint att shoppa. kramar

  SvaraRadera
 2. Superfina bilder, gillade verkligen den rutiga klänningen! Och var har du köpt jeansen? De var ju döööösnygga! Men så satt de ju på dig ;)

  SvaraRadera
 3. Tack sötnosar.

  Kristin, jeansen är också därifrån. Jag är ju ingen jeansmänniska för jag gillar ju inte när "det sitter åt". Men måste hålla med om att jeansen satt bra. Det står mått på sidan. Jag kommer nog antagligen använda den rutiga klänningen i sommar tills den går sönder i rutor :-)

  SvaraRadera