2009-04-16

TACKTACKTACKTACKTACKTACK

Jag har sagt det förut och kommer nog säga det igen:
JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!!!!
Nu mäter man inte vänskap i gåvor.
Men känslan när man blir överraskad är priceless!!!
Cicci var på semester i lovely London. Och hon hade med sig presenter tillbaka där hon verkligen prickat in saker jag gillar: Wagamama-vykort (när ska den kedjan öppna i Sverige???), Skittles (de röda är godast!) och tjusiga örhängen!
Ankan överraskade mig med present via posten:
"Miss Fancy, you were unforgettable! Thanks for an unforgettable experience! Maybe this book will help you remember unforgettable things! Love Mrs Bagge"
Och Sara min gamla mentor under Passagentiden hon skickade en blond, lockig peruk som jag kan använda i kommande nummer. Blondes have more fun???
Jessie & Stefan hade med sig en present hem från Vietnam. Något som jag också kan använda i kommande nummer... eller kanske när man vill vara inkognito i sin nya stadsdel ;-) Jag fick dessutom presenten när jag var hemma hos dem och Stefan hjälpte mig med mitt "monster" (som han kallade min laptop").
Och i och med hatten kan jag inte låta bli att bjuda på den skönaste hattbilden ever! Jag gav Jessie en utmaning när hon åkte till Vietnamn. Att hon skulle ta en "vattenbild" precis som vi sett dem göra när vi slöade i soffan till Top Model. Hon tog uppdraget på största allvar och mailade bilderna därifrån när det var gjort. Impressive!!!!

Så...

TACKTACKTACKTACKTACKTACKTACK

1 kommentar:

  1. Jessie är så fin i sin hatt! Du med! Mysiga presenter...

    SvaraRadera